PATENTED PRODUCT TECHNOLOGY

Benvinguts al nostre distribuïdor recentment nomenat a Andorra, Copersa.

Benvinguts al nostre distribuïdor recentment nomenat a Andorra, Copersa.

February 25, 2022

Benvinguts al nostre distribuïdor recentment nomenat a Andorra, Copersa. Esperem treballar al costat d’ells en la promoció de les nostres solucions per contrarestar els incendis de bateries d’ions de liti.

Esteu preparats per a un incendi de bateries d’ions de liti?

Els productes AVD utilitzen la tecnologia “Dispersió Aquosa de Vermiculita” (AVD per les sigles en anglès) per encapsular i contenir ràpidament els incendis de les bateries de liti. El líquid AVD s’aplica mitjançant un extintor de mà de la mida del risc.

Les partícules de vermiculita dins de la boira es dipositen a la superfície del combustible cremant per crear una pel·lícula sobre la part superior del foc. La pel·lícula s’asseca a l’instant i, com que les partícules de plaquetes d’alta relació d’aspecte se superposen i s’uneixen, es produeix una barrera d’oxigen no inflamable entre el combustible i l’atmosfera.

Aquest procés té un efecte de refredament sobre la font de combustible i, a mesura que s’evapora el contingut d’aigua de l’AVD, les plaquetes de vermiculita comencen a acumular-se i el foc es controla.

Contacta amb nosaltres per a més informació: [email protected]

Proven results on lithium ion batteries

Effectively extinguishes Class A fires

Prevents the propagation of fire

Environmentally-friendly product